FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 2. rujna 2006.(Hina) - Pregled događaja do 21 sat:
ZAGREB, 2. rujna 2006.(Hina) - Pregled događaja do 21 sat:

BEOGRAD/ZAGREB

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je susretu 2. kola B skupine Europskog prvenstva u Beogradu od Mađarske sa 16:11 (4:3, 3:4, 5:1, 4:3).Utakmica je igrana na plivalištu Tašmajdan pred 600 gledatelja, a sudili su Molimer (Španjolska) i Tulga (Turska). Hrvatski vaterpolisti upisali su i drugi poraz na 27. Europskom prvenstvu u Beogradu, izgubivši očekivano 16:11 od najjače momčadi svijeta Mađarske, koja ima čak 12 naslova prvaka Europe, 7 zlata sa OI i dva naslova svjetskog prvaka. Za razliku od poraza protiv Italije, izabranici Ratka Rudića pokazali su puno bolju igru, čak su na poluvremenu držali 7:7, da bi odlučila treća četvrtina u kojoj su Mađari sa pet uzastopnih pogodaka praktički osigurali pobjedu. U susretu trećeg kola Hrvatsku u nedhelju u 17.15 sati igra sa Grcima.

TOKIO

Košarkaši Sjedinjenih Država osvojili su brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Japanu svladavši Argentinu sa 96:81 (50:49). Najbolji strijelci kod Amerikanaca bili su Dwayne Wade (32), Lebron James (22) i Carmelo Anthony (15), a kod Argentinaca Luis Scola (19), Andres Noccioni (18) i Carlos Delfino (13). U nedjelju u finalu igraju Španjolska i Grčka.

TOKIO

Najbolji španjolski košarkaš Pau Gasol propustit će zbog teže ozljede stopala nedjeljno finale Svjetskog prvenstva protiv Grčke u Japanu. Dvadesetšestogodišnji igrač Memphis Grizzlies slomio je kost u lijevom stopalu pred kraj polufinalne utakmice sa Argentincima i finale će gledati sa klupe. "Utješila bi me samo zlatna medalja i nadam se da će moji suigrači igrati i za mene", kazao je Gasol, koji je na SP-u imao prosječno 21.3 koša i 9.4 skokova po utakmici.

TOKIO

Košarkaši Francuske osvojili su peto mjesto na Svjetskom prvnestvu u Japanu svladavši Tursku sa 64:56 (35:20).

LONDON

Rezultati susreta kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2008:

SKUPINA B:

GLASGOW: ŠKOTSKA - FARSKI OTOCI 6:0 (Darren Fletcher 7, James McFadden 10, Kris Boyd 24-pen,38, Kenny Miller 30-pen, Garry O'Connor 85)

TBILISSI: GRUZIJA - FRANCUSKA 0:3 (Florent Malouda 7, Louis Saha 16, Malkhaz Asatiani 46-ag)

SKUPINA E

MANCHESTER: ENGLESKA - ANDORA 5:0 (Peter Crouch 5,66, Steven Gerrard 13, Jermain Defoe 38,47)

SKUPINA F:

BELFAST: SJEVERNA IRSKA - ISLAND 0:3 (Gunnar Heidar Thorvaldsson 13, Hermann Hreidarsson 20, Eidur Gudjohnsen 37).

BEOGRAD

Vaterpolisti Njemačke napravili su veliko iznenađenje u susretu 2. kola B skupine Europskog prvenstva u Beogradu svladavši Italiju sa 11:8. U ovoj skupini su ranije Grci svladali Sloveniju sa 19:6.

BASEL

U pripremnoj utakmici u Baselu nogometaši Švicarske svladali su Venezuelu sa 1:0 pogotkom Alexandra Freia (86).

SEUL

U utakmici B skupine kvalifikacija za Azijsko prvestvo u Seulu su nogometaši Južne Koreje i Irana igrali 1:1. Poveli su domaćini pogotkom Seola (45), a za Irance je izjednačio Hashemian (90). Južnokorejanci vode na ljestvici sa sedam bodova iz tri utakmice, Iran ima pet, Sirija četiri boda, dok je Tajvan bez bodova. Dvije prvoplasirane momčadi plasirat će se na Azijsko prvenstvo 2007.

TOKIO

Dvostruki svjetski prvak francuski vozač Sebastien Loeb (Citroen Xsara) nalazi se u vodstvu nakon drugog dana Japanskog relija, jedanaeste utrke Svjetskog prvenstva. Loeb ima 25 sekundi prednosti u odnosu na drugoplasiranog, Finca Marcusa Gronholma (Ford Focus), dok je treći Mikko Hirvonen (Ford Focus), koji zaostaje minutu i 43 sekunde. Japanski reli završava u nedjelju, kada je na rasporedu posljednjih šest brzinskih ispita. Ukoliko Loeb bude slavio na Japanskom reliju bit će mu to 27. pobjeda u karijeri, te će postati rekorder po broju trijumfa na utrkama Svjetskog reli prvenstva. Za sada rekord (26 pobjeda) dijeli sa legendarnim Španjolcem Carlosom Sainzom, koji više nije aktivan.Sebastien Loeb vodi i u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva, a najbliži pratitelj mu je Gronholm, koji zaostaje 31 bod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙