FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 27. kolovoza 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati
ZAGREB, 27. kolovoza 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati

LONDON - Bivši engleski nogometni reprezentativac Jonathan Woodgate (26) nije u planovima Fabia Capella ove sezone i Real Madrid će ga posuditi nekom od engleskih klubova. "U idućih nekoliko dana razriješit će se pitanje nastavka moje karijere. Postoji nekoliko klubova koji su zainteresirani za moje usluge i u dogovoru s vodstvom Reala izabrat ćemo najbolju ponudu," potvrdio je Woodgate koji je član "Kraljevskog kluba" od 2004. godine kada je za 20 milijuna eura napustio Newcastle United. Igrao je i za Leeds United. Međutim, njegov boravak na Santiago Bernabeu obilježile su brojne ozljede koljena, pa je u dvije godine upisao tek 12 nastupa za Real.

KIJEV - Sportski direktor ukrajinskog nogometnog prvoligaša Dnjipra, Jevgeni Kučerevski (63) poginuo je u prometnoj nesreći u okolici Dnjipropetrovska. Kučerevski je u jednom zavoju zbog velike brzine izgubio kontrolu nad Mercedesom i prešao na drugomstrani i pritom se sudario s kamionom koji dolazio iz suprotnog smjera. Usprkos brzom intervenciji hitne pomoći Kučerevski je preminuo na putu do bolnice. Kučerevski je predvodio Dnjipro do naslova sovjetskog prvaka 1988. godine, a nakon ukrajinske neovisnosti vršio je niz dužnosti u klubu. Od ove sezone obnašao je dužnost sportskog direktora.

BERLIN - Nizozemski nogometni reprezentativac Mark van Bomel po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima njemačkog prvaka Bayern Munchena. Veznjak "Oranja" je razočaran pozicijom u redovima europskog prvaka Barcelone i želi preseliti u Bavarsku. Početkom idućeg tjedna trebao bi potpisati trogodišnji ugovor ukoliko prođe liječnički pregled. Van Bommel bi u Bayernu trebao naslijediti Michaela Ballacka koji je ovoga ljeta preselio u Chelsea. Nizozemac je karijeru započeo u Fortuni Sittard u čijim redovima je proveo sedam sezona. Od 1999. godine do 2005. nosio je dres PSV Eindhovena, a potom je preselio u Barcelonu. U dresu nizozemske reprezentacije prikupio je 40 nastupa i sedam pogodaka.

NEW YORK - Američka tenisačica Meghann Shaughnessy pobjednica je WTA teniskog turnira Forest Hill nagradnog fonda 60.000 eura. Amerikanka je u finalnom susretu pobijedila Izraelku Annu Smashnovu 1:6, 6:0, 6:4. Bila je to peta turnirska pobjeda za 64. tenisačicu svijeta. Slavila je i u Rabatu (2006), Canberri (2003), Quebecu (2001) i Šangaju (2000).

VALENCIA - Na otvaranju nove španjolske nogometne sezone Valencia je pred 50.000 gledatelja na stadionu Mestalla pobijedila Real Betis 2:1. Pogotke za "Šišmiše" postigli su Fernando Morientes (32) i Raul Albiol (61), dok je strijelac za goste bio Xisco (53).

TOKIO - Nakon Argentine, Španjolske, Turske i Litve plasman u četvrtfinale Svjetskog košarkaškog prvenstva u Japanu osigurale su i reprezentacije SAD i Njemačke. Amerikanci su bez većih problema porazili Australiju 113:73, dok se Njemačka mučila protiv Nigerije pobijedivši 78:77.

NEW HAVEN - U finalnom susretu ATP teniskog turnira u New Havenu Rus Nikolaj Davidenko je pobijedio Argentinca Agustina Calleria 6:4, 6:3. Davidenko je do treće turnirske titule ove godine došao odradivši finalni susret za sat i 20 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙