FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Povoljni uvjeti za vožnju

ZAGREB, 20. srpnja 2006. (Hina) - Promet jutros teče bez smetnji i zastoja, uz povoljne uvjete za vožnju, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.
ZAGREB, 20. srpnja 2006. (Hina) - Promet jutros teče bez smetnji i zastoja, uz povoljne uvjete za vožnju, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Upozorava se na moguće odrone zemlje i kamenja, u usjecima, duž Jadranske magistrale, kao i na državnoj cesti D 1-Lička magistrala, te na cestama kroz gorja.

Na graničnim prijelazima promet je uglavnom rijedak. Promet teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Macelj na izlazu iz zemlje.

Trajekti plove redovito.

Zbog radova na nekoliko dionica državne ceste D 30 Velika Gorica-Žažina, vozi se naizmjence, uz zastoje i čekanja: na 4.,5., 8. i 29. km (do 22. srpnja.), na 10, 22. i na 29. km (do 29.srpnja.) Radovi traju svaki dan od 8 do 18 sati, osim nedjeljama.

Zbog radova u Zagrebu, zatvoren je istočni kolnik Mažuranićeva trga, od Hebrangove do Žerjavićeve ulice, te također istočni kolnik Marulićevog trga od Žerjavićeve do Botaničkog vrta.

Na Ljubljanskoj aveniji zatvoren je južni kolnički trak, od ulice Hrvatskog sokola do Hrgovića, također zbog radova.

Autocesta A 3, Bregana-Lipovac

Zagrebačka obilaznica:

-zbog radova na nekoliko dionica dolazi do zastoja za jutarnjih i popodnevnih prometnih "špica"

-zbog radova na čvoru Lučko (Jadranska avenija), zatvoren je desni prometni trak iz smjera Zagreba, promet teče srednjim i pretjecajnim trakom. Iz smjera Karlovca zatvoren je desni trak, promet teče srednjim i pretjecajnim trakom.

-na čvoru Lučko :

-krak Buzin-Zagreb jug zatvorena je desna strana kraka, promet teče lijevom stranom.

- krak Zagreb - Maribor, Krapina zatvorena je desna strana kraka, promet teče lijevom stranom.

- servisne ceste Jadranske Avenije, iz smjera Zagreb zatvoren je lijevi prometni trak, promet teče desnom stanom, iz smjera Karlovca zatvorena je lijeva prometna traka servisne ceste, promet teče desnom stranom.

-zatvoren je i zaustavni trak desne strane kolnika u dužini od 250 m, (od 19+400 km do 19+650 km) i ubrzavajuća traka servisne ceste Lučko - Buzin.

Ivanja Reka-Buzin:

- zbog radova na sjevernom kolniku, mostom Sava prometuje se južnim kolnikom - dvosmjerno.

Ivanić Grad - Popovača - Kutina - Novska:

- na 65., 68., 72., 75. i 79. km u smjeru Zagreba, zatvoreni su zaustavni traci, kao i na dionici od 66. do 65. km, uz ograničenje brzine na 60 km/h.

Autocesta A 6 Rijeka-Zagreb

- Promet teče usporeno do čvora Čavle u smjeru Rijeke. Zatvoren je pretjecajni trak, a promet se odvija voznim trakom.

Autocesta A 7 (D3)-obilaznica grada Rijeke:

Zbog rekonstrukcije čvora Orehovica (A6/A7), za sav promet zatvoreni su dijelovi čvora: izlazni krak smjer Škurinje-Orehovica, ulazni krak smjer Orehovica-Zagreb i ulazni krak smjer Orehovica-Škurinje. Obilazak: u smjeru Zagreba, promet za Rijeku istok vodi se izlaskom vozila u čvoru Škurinje i čvoru Čavle. Iz smjera Orehovice prema Matuljima, na obilaznicu grada Rijeke vodit se preko čvora Čavle. Radovi traju do 1. kolovoza 2006. god.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙