FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

RIM - Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pobjednica je ženskog skoka uvis na mitingu "Zlatne lige" u Rimu. To je druga ovosezonska pobjeda na mitinzima "Zlatne lige" za našu najbolju atletičarku, najbolja je bila i u Oslu, te je tako ostala u igri za nagradu od 500.000 dolara. Vlašić je u Rimu slavila s preskočena dva metra, koliko je preskočila i drugoplasirana Belgijanka Tia Hellebaut, dok je treća bila Šveđanka Kajsa Bergqvist sa 1,97 metara.

REZULTATI:

1. BLANKA VLAŠIĆ (HRV) 2,00

2. Tia Hellebaut (Bel) 2,00

3. Kajsa Bergqvist (Šve) 1,97

RIM - Talijanski nogometni klubovi Juventus, Lazio i Fiorentina izbačeni su u drugu ligu, dok će Milan ostati u prvoj ligi, ali će natjecanje u novoj sezoni započeti sa minusom od 15 bodova. Juventus će pak natjecanje u drugoj ligi započeti sa minus 30 bodova, Lazio s minus 7, a Fiorentina sa minus 12 bodova. Niti jedan od kažnjenih klubova neće moći ove sezone igrati u europskim kupovima, zaključio je u petak navečer sportski sud o skandalu u talijanskom nogometu gdje su suci pomagali nekim klubovima koji su s njima bili u dosluhu.

WASHINGTON - Nogometni savez SAD-a jučer je raskinuo suradnju s dosadašnjim izbornikom Bruceom Arenom, a već danas su se u medijima pojavila nagađanja o mogućem nasljedniku. Najviše se spominje ime bivšeg njemačkog izbornika Juergena Klinsmanna (41). "Klinsmann živi u Kaliforniji i vrlo dobro poznaje američki nogomet, budući da je jedno vrijeme bio pomoćnik trenera Los Angeles Galaxya. On je vrlo inteligentna osoba s puno pozitivnih karakteristika. Vjerujem da ću vrlo skoro imati priliku razgovarati s njime", izjavio je predsjednik Nogometnog saveza SAD-a Sunil Gulati. Klinsmann je kormilo njemačke reprezentacije napustio prije dva dana. "Klinsi" je uspio preporoditi njemačku reprezentaciju, koja je pod njegovim vodstvom igrala atraktivan napadački nogomet, te je osvojila treće mjesto na SP-u. Objašnjavajući razloge odlaska, Klinsmann je rekao kako se želi vratiti svojoj obitelji u Kaliforniju te životu bez stresa. Bruce Arena je na izborničkoj klupi SAD-a proveo osam godina, a na SP u Japanu i Južnoj Koreji odveo je američku reprezentaciju do četvrtfinala. Na nedavnom SP u Njemačkoj SAD su zauzele posljednje mjesto u svojoj skupini, izgubivši od Češke i Gane, dok su jedini bod osvojile protiv kasnijih pobjednika Talijana.

LISABON - Portugalski nogometni savez objavio je kako je produžio ugovor sa svojim dosadašnjim izbornikom Brazilcem Luizom Felipeom Scolarijem do ljeta 2008. godine. Portugal je pod Scolarijevim vodstvom bio europski viceprvak prije dvije godine dok je na Svjetskom prvenstvu u njemačkoj ove godine bio četvrti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙