FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 15. srpnja 2006. (Hina) - Zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Britanski poštar osuđen je na devet mjeseci zatvora jer je "pohranio" 34.000 pisama koje mu se nije dalo raznositi. Kada je policija pronašla toliku količinu neotvorenih pisama u njegovom domu u Yorkshireu, nije mogla vjerovati. Bilo ih je toliko da mu je i kupaonica bila sasvim ispunjena. Bio je potreban kamion s nosivošću od sedam tona da se pisma odnesu iz kuće. Na sudu je poštar izjavio da mu je bilo dosta posla. Da bi skinuo sumnju sa sebe u veljači je prijavio da mu je iz kombija ukradena pošta, a policija je na njega posumnjala kada je u sektoru u kojem živi na šumskom putu pronašla dio pisama.

LOS ANGELES - Kalifornijski sud odlučio je da 'kralj popa' Michael Jackson plati 900.000 američkih dolara odštete i kamata svom bivšem suradniku Marcu Schaffelu, koji ga je optužio da mu nije isplatio njegov dio prihoda od zajedničkog audiovizualnog projekta.Sud u Santa Monici dodijelio je, međutim, i 200.000 dolara Jacksonu koji je podigao protutužbu protiv Marca Schaffela zbog nepravilnosti u vođenju računa. Sam Jackson nije bio nazočan na suđenju, nego je svjedočio putem video-linka.

LONDON - Kako bi zaštitili uspomenu na svoju majku sinovi pokojne princeze Dijane - prinčevi William i Harry osudili su odluku talijanskoga časopisa da objavi fotografiju posljednjih trenutaka njena života. U izjavi koju je u petak objavio Ured za odnose s javnošću njihova oca princa Charlesa prinčevi William i Harry ističu da su duboko ožalošćeni činjenicom što je "dosegnuto takvo dno". Prinčevi smatraju da bi, "usprkos potpori koju su njima i uspomeni na njihovu majku iskazali u posljednjih osam godina brojni ljudi, zakazali ako ju sada ne zaštite kao što je ona štitila njih". Naime, milanski časopis "Chi" objavio je crno-bijelu fotografiju koja prikazuje princezu Dijanu kako prima kisik u olupini automobila neposredno nakon prometne nesreća u kojoj je 31. kolovoza 1997. u Parizu poginula zajedno s Dodijem al Fayedom .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙