FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 24. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 24. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

BAD BRUCKENAU - Pored Hrvatske nogometne reprezenatacije gubitnici na SP 2006. su i organizatori u Bad Brückenau, gdje je bila smještena naša reprezentacija. Ogromna financijska sredstva koja su investirali u razne zabavne programe nisu, zbog malog interesa publike, uspjeli ni približno vratiti. Većina hrvatskih navijača, posebno onih iz Njemačke, mišljenja je kako je hrvatska nogometna vrsta izabrala krivo mjesto za svoj boravak na SP-u, jer je Bad Brückenau udaljen od Frankfurta stotinjak kilometara. Njemačka tvrtka zadužena za organizaciju zabavnih programa, odmah nakon odlaska hrvatskih nogometaša proglasila je stečaj zbog velikih gubitaka.

LOS ANGELES - Glumci Matt Damon i Michael Caine, njihova kolegica Michelle Pfeiffer i pjevačica Mariah Carey, nalaze se među 23 zvijezde iz svijeta show-businessa koje će ove godine dobiti svoju zlatnu zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih. Na Šetalištu slavnih, jednoj od najvećih atrakcija Hollywooda, već se nalazi 2.200 zvijezda posvećenih osobama koje su "tijekom najmanje pet godina" postigle uspjeh u svijetu show-businessa. Zvijezdu na pločniku duž Hollywood Boulevarda ove će godine dobiti i redatelji Robert Altman i Dick Wolf, te glumci Jamie Foxx, John Goodman, Erik Estrada, Kiefer Sutherland, Jerry Stiller i Lily Tomlin.

NEW YORK - "Zemlja slobodnih" čini se sve više postaje zemlja usamljenih, pokazalo je istraživanje prema kojem 25 posto Amerikanaca nema nikoga kome bi mogli povjeriti svoje probleme. Broj Amerikanaca bez prijatelja udvostručio se u 20 godina, ako se usporede ovi podaci s podacima istraživanja provedenog 1985. godine. Amerikanci su 1985. godine imali prosječno tri prijatelja kojima su se mogli povjeriti. U istraživanju provedenom 2004. imali su samo dva prijatelja za povjeravanje, dok je 25 posto ispitanika izjavilo da nemaju nikoga kome bi se mogli povjeriti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙