FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 21. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 21. lipnja 2006. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Informacija o tomu da ste dobili otkaz nije samo loša vijest, štoviše - ona može biti fatalna, posebno ako je priopćena osobi u srednjoj životnoj dobi, pokazalo je istraživanje britanskih znanstvenika. Na uzorku od 4.301 osobe u dobi između 51. i 61. godine, ustanovljeno je da je učestalost infarkta i moždane kapi među onima koji su izgubili posao bila dvostruka u odnosu na one njihove vršnjake koji su zadržali radno mjesto.

WELLINGTON - Čamci novozelandske mornarice angažirani su u potrazi za vidrom koja je pobjegla iz zoološkog vrta u Aucklandu. Vidra Jin pobjegla je s još dvije vidre iz zoološkog vrta i posljednji je put viđena u blizini mornaričkog skladišta u Devenportu, skoro 10 kilometara od mjesta s kojeg je pobjegla. Njene dvije "družice" su pronađene, ali za Jin se još uvijek traga. Mornarica čamcima pretražuje more u blizini skladišta a lokalni stanovnici su zamoljeni da obrate pozornost na svoje vrtove kako bi se pronašla odbjegla životinja.

WELLINGTON - Novozelandski ratni veteran Hugh Donovan (85) ovih je dana opet završio u zatvoru zbog krađe u trgovini. Donovan je dosad više od 50 puta kažnjen zbog krađa a najnoviju, jednomjesečni zatvor, dobio je zbog krađe povrća u trgovini. Sudac je pri izricanju kazne rekao kako su liječnici i odvjetnici pokušali sve da bi spriječili Donovana u ponavljanju prekršaja. Međutim, nastavio je sudac, radi se o nepopravljivom lopovu i zatvorska kazna treba biti pouka da će biti kažnjen za svaki svoj prekršaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙