FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 3. lipnja

ZAGREB, 2. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 3. lipnja.
ZAGREB, 2. lipnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 3. lipnja.

DUBROVNIK - Izvještajni sabor udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata kojem će nazočiti potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Jadranka Kosor (hotel Adriatic, Ćira Carića 3 u 11 sati). Prethodno će potpredsjednica i ministrica Kosor potpisati Ugovor financijskoj potpori Ministarstva za osnivanje zadruga hrvatskih branitelja sa zadrugom hrvatskih branitelja "Mirna Luka" iz Stona (hotel Adriatic u 10,30 sati)

ZADAR - Konferencija za novinare HSS-a nakon sjednice Glavnog odbora stranke. Na konferenciji će govoriti predsjednik stranke Josip Friščić, glavni tajnik Stanko Grčić te potpredsjednici HSS-a Damir Bajs i Božidar Pankretić (hotel Kolovare, Bože Peričića 14 u 13 sati). Sjednica Glavnog odbora HSS-a počet će u 11 sati.

HRASTENICA (kod SISKA) - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić posvetit će filijalnu crkvu Svetog Ilije koja pripada župi sv. Josipa Radnika, Sisak-Galdovo i održat će svečano euharistijsko slavlje. (u 10 sati)

ZAGREB - Otvorenje Tridesetih dana satire, tradicionalnog festivala Satiričkog kazališta "Kerempuh", na kojem će do 20. lipnja biti izvedeno 14 predstava, najboljih hrvatskih komedija i satira iz Hrvatske i inozemstva. (20 sati, Satiričko kazalište "Kerempuh")

ŠIBENIK - Završnog dana X. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu biti će predstvljen Poslovni navigator - nova Internet komunikacija s poduzetnicima, a bit će dodijeljene i nagrade za najbolju ideju srednjih i visokih škola. Ovogodišnje savjetovanje okupilo je 600-tinjak sudionika koji su tijekom dva dana raspravljali o mogućnostima financiranja malog i srednjeg poduzetništva, inovativnosti kao putu do konkurentnosti, značaju velikih investicija za malo i srednje poduzetništvo itd.

RIJEKA - U brodogradilištu "3. maju" bit će porinut tanker za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija nosivosti 51.800 tona. Tanker dugačak 195,3 metara, širok 32,2 metra drugi je iz serije od 10 tankera istih karakteristika koji se u riječkom brodogradilištu gradi za tvrtku "Latvian Shipping Company" iz Rige. Nakon porinuća, na isti navoz bit će položena kobilica za izgradnju četvrtog tankera iz te serije. (navoz br.1, u 11 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Milka Ćurković

popodne - Neven Leskovar

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙