FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 1. lipnja

ZAGREB, 31. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak 1. lipnja.
ZAGREB, 31. svibnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za četvrtak 1. lipnja.

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (Trg sv. Marka 6 u 9,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske stranke umirovljenika o informaciji o početku isplate obeštećenja umirovljenicima (HSU, Frankopanska 7 u 11 sati)

ZAGREB - Saslušanje Branimira Glavaša na Županijskom sudu u povodu kaznenog postupka protiv njega, jer je osumnjičen za počinjenje ratnog zločin nad civilnim stanovništvom 1991. godine u Osijeku. Predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin prihvatio je 15. svibnja zahtjev glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića da se taj predmet prebaci iz Osijeka u Zagreb.

Glavašu je Hrvatski sabor ukinuo zastupnički imunitet i tako omogućio da se protiv njega pokrene kazneni postupak (Županijski sud, Trg Nikole Šubića Zrinjskog 5 u 9 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare HSS-a o temi "Zaštićeni ekološko-ribolovni pojas - sad ili nikad, HSS neće čekati", govore predsjednik stranke Josip Friščić, potpredsjednik Božidar Pankretić Božidar i saborski zastupnik Ante Markov (Zvonimirova 17 u 11 sati)

GLINA - Uručenje VIP-ove donacije od milijun kuna za razminiranje područja oko Osnovne škole Glina (Frankopanska bb u 11 sati). Čak 240 tisuća mina rasuto je na više od 1000 četvornih kilometara u Hrvatskoj. U posljednjih osam godina u Hrvatskoj su od mina ozlijeđene čak 262 osobe, a 98 je smrtno stradalo od posljedica ranjavanja.

SPLIT - Obilježavanje 15. godišnjice osnivanja 114. brigade HV-a u organizaciji Udruge veterana Domovinskog rata Brodosplit na kojoj će biti evocirane uspomene na vrijeme kada je prije 15 godina Odlukom predsjednika RH utemeljena ta brigada koja je bila prva pričuvna brigada u RH proizašla iz 2. policijskog bataljuna poznatijeg kao "Škverski bataljun". Tijekom svečanost u Parku hrvatskih mučenika u krugu brodogradilišta pred spomen obilježjem bit će odana počast poginulim hrvatskim braniteljima i predstavljen izložbeni postav na otvorenom (9,30 sati ) .

ZAGREB - Otvaranje 23. tjedna suvremenog plesa koji se održava od 1. do 9. lipnja (HNK, 19,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare povodom Dana satire, (Kerempuh, Ilica 31 u 12,30 sati)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808600

fax: 01/4808822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙