FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VAŽNA OBAVIJEST KORISNICIMA: ISPRAVAK VIJESTI HNA4690 - Predstavnici "Croatia osiguranja" razgovarali...

BEOGRAD, 2. lipnja 2006. (Hina) - U vijesti HNA 4690, objavljenoj podnaslovom "Predstavnici Croatia osiguranja razgovarali s premijeromKoštunicom, greškom novinara dopisnika Hina je krivo objavila da jeriječ o premijeru Koštunici umjesto o kosovskom premijeru AgimuCekuu. Uredništvo Hine
BEOGRAD, 2. lipnja 2006. (Hina) - U vijesti HNA 4690, objavljenoj pod naslovom "Predstavnici Croatia osiguranja razgovarali s premijerom Koštunicom, greškom novinara dopisnika Hina je krivo objavila da je riječ o premijeru Koštunici umjesto o kosovskom premijeru Agimu Cekuu.

Ispričavamo se korisnicima zbog ove greške.

Ispravljena vijest glasi:

Predsjednik Uprave "Croatia osiguranja" Hrvoje Vojković sa suradnicima i hrvatski veleposlanik u Beogradu Tonči Staničić razgovarali su u Prištini sa kosovskim premijerom Agimom Cekuom.

Kako je izjavio veleposlanik Staničić, u razgovoru je bilo riječi o proširenju poslovanja "Croatia osiguranja", s obzirom da je ta tvrtka jedna od najjačih u regiji i da je, za razliku od drugih osiguravajućih tvrtki, tvrtka s reosiguranjem, odnosno sa jamstvom londonskog Loyda.

Uredništvo Hine

(Hina) xttg yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙