FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prva tranša komercijalnih zapisa Oktal Pharme

ZAGREB, 19. svibnja 2006. (Hina) - Prva tranša komercijalnih zapisa Oktal Pharme
ZAGREB, 19. svibnja 2006. (Hina) - Prva tranša komercijalnih zapisa Oktal Pharme

HINA - Financijski servis

Veledrogerija Oktal Pharma izdala je danas prvu tranša komercijalnih zapisa ukupnog nominalnog iznosa 50 milijuna kuna i dospijeća 364 dana, što je dio petogodišnjeg Programa komercijalnih zapisa u visini od 100 milijuna kuna, objavljeno je danas iz Raiffeisenbank Austria (RBA), koja je agent i dealer izdanja te pokrovitelj uvrštenja u Redovito tržište Zagrebačke burze.

Komercijalni zapisi uvršteni su u Usluge depozitorija i Usluge prijeboja i namire Središnje depozitarne agencije, a uvrštenje komercijalnih zapisa u Redovito tržište Zagrebačke burze predviđeno je za ponedjeljak, 22. svibnja.

Izdanje komercijalnih zapisa uspješno je provedeno te je, u razdoblju upisa koje je trajalo od 15. do 18. svibnja izdanje u potpunosti upisano, navodi se u priopćenju RBA.

Oktal Pharma spada među vodeće hrvatske veletrgovce farmaceutikom, a u njenom su sastavu i tvrtke u Ljubljani, Sarajevu te Beogradu.

Prema podacima s web stranica tvrtke, Oktal Pharma posluje s oko 3.300 kupaca, ljekarni u državnom i privatnom vlasništvu, privatnih ordinacija i poliklinika, domova zdravlja, kliničkih bolnica i kliničkih bolničkih centara, i dr., a 2004. godine poslovala je s prihodom u iznosu od 123 milijuna kuna, što ju svrstava među 50-tak hrvatskih tvrtki s najvećim prihodom u toj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙