FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ Card izdao komercijalne zapise

ZAGREB, 20. travnja 2006. (Hina) - Kartična tvrtka PBZ Card izdala jedanas prvu tranšu svojih komercijalnih zapisa u iznosu od 85 milijunakuna, na rok od 364 dana, s dospijećem 19. travnja 2007. godine.
ZAGREB, 20. travnja 2006. (Hina) - Kartična tvrtka PBZ Card izdala je danas prvu tranšu svojih komercijalnih zapisa u iznosu od 85 milijuna kuna, na rok od 364 dana, s dospijećem 19. travnja 2007. godine.

Prva tranša komercijalnih zapisa PBZ Carda bit će uvrštena u Redovno tržište Zagrebačke burze, priopćeno je iz PBZ Carda.

Prema Programu izdavanja svojih komercijalnih zapisa, PBZ Card će izdati komercijalne zapise ukupne nominalne vrijednosti 250 milijuna kuna, a danas izdana tranša dio je tog programa.

Kartična kuća PBZ American Express od početka godine radi pod imenom PBZ Card, a osim proizvoda American Expressa integrirala je i proširila svoja poslovanje na Master Card i Visa kartice.

PBZ Card specijaliziran je za izdavanje i procesiranje charge, kreditnih i debitnih kartica, a prema podacima tvrtke u Hrvatskoj je izdala preko dva milijuna Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron i American Express kartica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙