FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RS: Milorad Dodik ne osjeća se ugroženim zbog prijetnji atentatom

BANJA LUKA, 16. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Vlade RepublikeSrpske (RS) Milorad Dodik potvrdio je u izjavi koju prenosebanjalučke "Nezavisne novine" od utorka kako je, osim od MUP Srbije,pismenu obavijest da je on mogući cilj atentata prije nekoliko tjedanadobio i od Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) iObavještajno-sigurnosne agencije (OSA).
BANJA LUKA, 16. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik potvrdio je u izjavi koju prenose banjalučke "Nezavisne novine" od utorka kako je, osim od MUP Srbije, pismenu obavijest da je on mogući cilj atentata prije nekoliko tjedana dobio i od Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA).

"Ne osjećam se ugroženim, ali i ne ignoriram posljednje informacije o namjeri nekih skupina da na mene izvrše atentat. Očigledno je da posljednje prijetnje nisu neka privatna stvar, već su u svezi sa mojim poslovima u Vladi i onim što Vlada čini na suzbijanju kriminala i korupcije u RS" izjavio je Dodik.

U MUP-u Srbije u ponedjeljak nisu željeli dati više informacija novinarima o navodnom planiranju atentata na premijera RS, naglašavajući da su u svakodnevnom kontaktu s MUP-om Republike Srpske i da razmjenjuju informacije o mogućoj ugroženosti Dodika.

Ministar unutrašnjih poslova RS Stanislav Čađo izjavio je u nedjelju da je policija RS dobila izravne informacije iz MUP-a Srbije da se priprema atentat na premijera RS. Napad bi navodno trebala izvesti petočlana skupina, koja ima osobne dokumente iz Srbije i koja se nalazi na teritoriju RS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙