FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježen Dan Dubrovačko-neretvanske županije

DUBROVNIK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Nizom sadržaja danas seobilježava Dan Dubrovačko-neretvanske županije i blagdan njezinazaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića.
DUBROVNIK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Nizom sadržaja danas se obilježava Dan Dubrovačko-neretvanske županije i blagdan njezina zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Središnja svečanost održana je u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku na kojoj su uručene nagrade i priznanja Dubrovačko-neretvanske županije.

Uz vladina povjerenika Želimira Bosnića, na prigodnoj svečanosti bio je i ministar obrane Berislav Rončević koji je, uz ostalo, rekao da će se vojska povući iz svih većih priobalnih gradova kako bi im se omogućio brži turistički razvoj.

Priznanje Dubrovačko-neretvanske županije dobili su za životno djelo prof. Ante Kovačević iz Ploča, te za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dr. Vinicije Lupis i Hidroelektrana Dubrovnik, dok su nagrade za doprinos ugledu i promociji Županije dodijeljene županijskoj podružnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata te Lidiji Kralj iz Stona, poznatoj ugostiteljsko-gastronomskoj djelatnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙