FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spačva ima 34,38 posto dionica Exportdrva

ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Vinkovačka drvna industrija Spačvaotkupila je temeljem ponude za preuzimanje ukupno 6.403 dionicezagrebačkog Exportdrva, čime je vlasnički udio Spačve u Exportdrvupovećan sa 29,94 posto, na 34,38 posto, stoji u obavijesti Spačve,koju prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Vinkovačka drvna industrija Spačva otkupila je temeljem ponude za preuzimanje ukupno 6.403 dionice zagrebačkog Exportdrva, čime je vlasnički udio Spačve u Exportdrvu povećan sa 29,94 posto, na 34,38 posto, stoji u obavijesti Spačve, koju prenosi Zagrebačka burza.

Spačva je ponudu za preuzimanje objavila u ožujku ove godine, kada je za preostale dionice Exportdrva ponudila 470 kuna po dionici, tako da bi vrijednost transakcije preuzimanja iznosila oko 3 milijuna kuna.

Spačva je u svojoj ponudi za preuzimanje navela kako su ciljevi i namjere preuzimanje Exportdrva poboljšanje tržišne pozicije te tvrtke u segmentu prodaje finalnih proizvoda i poluproizvoda od drveta, poboljšanje osposobljenosti Exportdrva za tržišnu utakmicu i poštivanje prava zaposlenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙