FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovačka: novinar priveden zbog prisluškivanja sjednice vlade

BRATISLAVA, 11. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Jedan je novinar privedenjer je preko mobitela pokušao slušati sjednicu slovačke vlade koja seodvijala zatvorenih vrata u Bratislavi, doznaje se u četvrtak odslovačke policije.
BRATISLAVA, 11. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Jedan je novinar priveden jer je preko mobitela pokušao slušati sjednicu slovačke vlade koja se odvijala zatvorenih vrata u Bratislavi, doznaje se u četvrtak od slovačke policije.

Novinar, Čeh koji radi za slovački tjednik "Plus 7 dana", pričvrstio je svoj mobitel pomoću ljepljive trake pokraj stolca na kojemu sjedi premijer, u dvorani u kojoj se srijedom sastaje vlada, rekao je za AFP Jan Packa iz slovačke policije.

Aparat, model koji omogućuje prisluškivanje, s napunjenom baterijom, pronašla je policija tijekom rutinske kontrole koja prethodi svakoj sjednici.

"Novinar je nakon privođenja rekao da je htio provjeriti mjere sigurnosti u zgradi vlade ostavivši svoj mobitel u dvorani, iskoristivši prigodu dana otvorenih vrata u vladi", rekao je Packa, ravnatelj vladine sigurnosne službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙