FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Belgija i Nizozemska kandidati za SP 2018

BRUXELLES, 20. travnja 2006. (Hina/AFP) - Belgija i Nizozemskarazmatraju mogućnost zajedničke kandidature za organizaciju Svjetskognogometnog prvenstva 2018. godine, priopćio je u četvrtak u BruxellesuBelgijski nogometni savez.
BRUXELLES, 20. travnja 2006. (Hina/AFP) - Belgija i Nizozemska razmatraju mogućnost zajedničke kandidature za organizaciju Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, priopćio je u četvrtak u Bruxellesu Belgijski nogometni savez.

Belgija i Nizozemska bile su uspješni domaćini Europskog prvenstva 2000. godine, no Međunarodni nogometni savez (FIFA) je nakon SP 2002. u Japanu i Južnoj Koreji najavila kako će ubuduće izbjegavati dodjeljivanje zajedničke organizacije Svjetskih prvenstava.

Nakon ovogodišnjeg SP-a u Njemačkoj, naredno će 2010. biti u Južnoj Africi, a četiri godine kasnije domaćin bi bila neka od zemalja Južne Amerike.

Organizator SP-a 2018. godine bit će određen krajem 2010., a Belgija i Nizozemska su prve zemlje koje se namjeravaju kandidirati za domaćinstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙