FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi sindikat: Sanaderove izjave o TDR-u suprotne izjavama J. Kosor

ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Ono što je premijer Ivo Sanaderdanas na aktualnom satu u Saboru rekao o Tvornici duhana Rovinj (TDR),u potpunoj je suprotnosti s jučerašnjim izjavama potpredsjednice VladeJadranke Kosor o zbivanjima u Tvornici duhana Zagreb (TDZ), rekao jepredsjednik Novog sindikata Mario Iveković komentirajući premijerovpoziv poslovodstvu TDR-a da, ako postoji mogućnost, ponovno pokreneproizvodnju u Zagrebu.
ZAGREB, 10. svibnja 2006. (Hina) - Ono što je premijer Ivo Sanader danas na aktualnom satu u Saboru rekao o Tvornici duhana Rovinj (TDR), u potpunoj je suprotnosti s jučerašnjim izjavama potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor o zbivanjima u Tvornici duhana Zagreb (TDZ), rekao je predsjednik Novog sindikata Mario Iveković komentirajući premijerov poziv poslovodstvu TDR-a da, ako postoji mogućnost, ponovno pokrene proizvodnju u Zagrebu.

Članovi sindikata danas su saborskim zastupnicima dijelili letke u kojima poručuju da će se za TDZ boriti do kraja.

Iveković je najavio da sindikat priprema dopis Državnom odvjetništvu za ubrzanje postupka, s obzirom da je prošlo više od mjesec dana otkako mu je sindikat predao zahtjev za poništenjem privatizacije i pretvorbe TDZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙