FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Abas uskoro u Rusiji i u Europskome parlamentu

RAMALLAH, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP) Palestinski vođa Mahmud Abastreba koncem tjedna doputovati u Rusiju gdje će razgovarati spredsjednikom Vladimirom Putinom, a zatim u Strasbourg, u Francuskoj,gdje treba održati govor u Europskome parlamentu, doznaje se u utorakod službenog izvora.
RAMALLAH, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP) Palestinski vođa Mahmud Abas treba koncem tjedna doputovati u Rusiju gdje će razgovarati s predsjednikom Vladimirom Putinom, a zatim u Strasbourg, u Francuskoj, gdje treba održati govor u Europskome parlamentu, doznaje se u utorak od službenog izvora.

Abas će u nedjelju doputovati u Rusiju u dvodnevni posjet tijekom kojega će se s Putinom sastati u Sočiju, na Crnome moru, izjavio je za AFP službeni predstavnik predsjedništva Palestinske samouprave Nabil Abu Rudeina.

Nakon Rusije Abas će odletjeti u Strasbourg gdje u sljedeći utorak treba održati govor pred europskim zastupnicima koji će se sastati na opću sjednicu.

Abas će u svom nastupu "istaknuti potrebu za nastavkom pružanja pomoći palestinskome narodu i opetovati svoju spremnost na obnovu pregovora s Izraelom polazeći od mirovnih smjernica", najnovijeg međunarodnog mirovnog plana, rekao je Abu Rudeina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙