FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trojici iračkih vojnika odrubljene glave, oteta dva djelatnika

BAGDAD, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP - Tijela trojice otetih iračkihvojnika pronađena su u utorak odrubljenih glava južno od Bagdada, atakođer su oteta dvojica iračkih djelatnika koji rade za tvrtkudobavljača američke vojske, doznaje se od sigurnosnih izvora.
BAGDAD, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP - Tijela trojice otetih iračkih vojnika pronađena su u utorak odrubljenih glava južno od Bagdada, a također su oteta dvojica iračkih djelatnika koji rade za tvrtku dobavljača američke vojske, doznaje se od sigurnosnih izvora.

"Tijela odrubljenih glava trojice iračkih vojnika pronađena su u utorak ujutro oko 60 km južno od Bagdada, naveo je jedan od tih izvora.

Trojica vojnika iz Kouta oteta su ponedjeljak navečer.

Dvojicu djelatnika koji rade za poduzeće koje snabdijava američku vojsku otele su naoružane osobe između Tikrita i Awje, rodnog grada bivšeg predsjednika Sadama Huseina oko 180 km sjeverno do Bagdada.

U Iraku su sve češće otmice koje završavaju pogubljenjima, posebice nakon nakon atentata 22. veljače na šijitski mauzolej u Samarri, sjeverno od Bagdada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙