FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pretučen predsjednik Hrvatskih pravaša

Zagreb: Pretučen predsjednik Hrvatskih pravašaZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik stranke Hrvatski pravaši- Hrvatski pravaški pokret (HP-HPP) Dražen Keleminec (42) pretučen jejutros u veži zgrade u Berislavićevoj ulici u Zagrebu, doznaje se uzagrebačkoj policiji koja traga za nepoznatim napadačem.
ZAGREB, 5. svibnja 2006. (Hina) - Predsjednik stranke Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret (HP-HPP) Dražen Keleminec (42) pretučen je jutros u veži zgrade u Berislavićevoj ulici u Zagrebu, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za nepoznatim napadačem.

Kelemineca je napadač dočekao u veži zgrade jutros oko 8,30 sati i poprskao ga suzavcem, nakon čega ga je počeo udarati po glavi i tijelu, a kada je Keleminec pao na pod nasilnik je pobjegao, kažu u zagrebačkoj policiji.

Predsjedniku HP-HPP-a liječnička pomoć pružena je u bolnici Sestara milosrdnica, a u policiji kažu da je lakše ozlijeđen.

Njegova stranka priopćila je, pak, da ga je napalo više nepoznatih osoba te da je riječ o težim ozljedama. Podsjećaju da je to već drugi napad na njega u posljednjih nekoliko mjeseci. Za prvi napad u Osijeku HP-HPP je optužio Hrvatsku stranku prava (HSP), pa pretpostavljaju da su i jutrošnji napad izveli pripadnici te stranke.

Iz HSP-a te su tvrdnje odlučno odbacili.

"Prozivanjem HSP-a dotični gospodin nastoji privući pažnju javnosti, no naša stranka s napadom nema nikakve veze", kazao je Hini glavni tajnik HSP-a Vlado Jukić, dodavši kako ta stranka osuđuje svako nasilje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙