FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primošten: kongres oftalmologa

PRIMOŠTEN, 5. svibnja 2006. (Hina) - Šesti kongres Hrvatskogoftalmološkog društva i 29. simpozij oftalmologa Hrvatske i Slovenijepočeo je danas u hotelu Zora u Primoštenu.
PRIMOŠTEN, 5. svibnja 2006. (Hina) - Šesti kongres Hrvatskog oftalmološkog društva i 29. simpozij oftalmologa Hrvatske i Slovenije počeo je danas u hotelu Zora u Primoštenu.

U radu kongresa sudjeluje oko 300 liječnika iz Njemačke, Španjolske, Nizozemske, Slovenije, Austrije te BiH.

Tema su maligne bolesti oka, pa je među sudionicima najviše specijaliziranih onkologa. U okviru trodnevnog skupa održat će se 150 prezentacija, referata i tematskih okruglih stolova.

Hrvatski stručnjaci po znanju ne zaostaju za europskima, rekao je, otvarajući kongres, predsjednik Hrvatskog oftalmološkog društva dr. Zdravko Mandić.

"Problem je tehnološka oprema, ali zahvaljujući donacijama i drugim načinima na koje se bolnice snalaze da bi nabavile nove uređaje, oftalmologija ide naprijed," naglasio je Mandić.

U okviru skupa, među ostalim, domaći i strani proizvođači medicinske opreme te farmaceutske tvrtke prezentirat će suvremene tehnološke uređaje i nove terapijske postupke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙