FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest! Ispravak vijesti HNA7481 Cavtat: najveći kardiološki skup u Hrvatskoj

ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti"Cavtat: Najveći kardiološki skup u Hrvatskoj" isprave zadnjurečenicu u kojoj je greškom napisano prezime pomoćnika ministrazdravstva. Pomoćnik ministra se preziva Mittermayer.
ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti "Cavtat: Najveći kardiološki skup u Hrvatskoj" isprave zadnju rečenicu u kojoj je greškom napisano prezime pomoćnika ministra zdravstva. Pomoćnik ministra se preziva Mittermayer.

Ispravljenu vijestu ponavljamo u cijelosti:

CAVTAT, 4. svibnja 2006. (Hina)-

U Cavtatu je danas počeo do sada najveći kardiološki znanstveni skup u Hrvatskoj, na kojem sudjeluje 650 sudionika iz zemlje i inozemstva, među njima i najugledniji kardiolozi iz Europe i SAD-a.

Među ostalim skup će popratiti i 14. kongres Kardiološkoga udruženja Alpe - Adria i Prvi međunarodni kongres Hrvatskoga kardiološkoga društva.

Po riječima prof. dr. Davora Miličića, predsjednika Hrvatskoga kardiološkog društva, na skupu će se osim rasprave o najvažnijim kardiološkim temama predstaviti hrvatsko izdanje europskih smjernica za koronarne intervencije i zatajenje srca te projekt intervencijskoga liječenja infarkta miokarda za cjelokupno hrvatsko pučanstvo.

Na skupu će biti podastrto 60 izvješća, održan međunarodni tečaj o tkivnom dopleru miokarda te svjetska premijera prvog udžbenika u svijetu o tkivnom dopleru.

Sudionicima skupa obratili su se i predsjednik Europskoga kardiološkoga društva Michael Tendera, a u ime Ministarstva zdravstva pomoćnik ministra Renato Mittermayer.

(Hina) xhspa yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙