FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obitelj Soprano i Superman na video igricama

LOS ANGELES, 5. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Soprano, obitelj mafijaša stv ekrana, i Superman naći će se u video igricama, dok će James Bondpromijeniti izdavača nekoliko mjeseci prije premijere 21. filma,objavio je hollywoodski tisak.
LOS ANGELES, 5. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Soprano, obitelj mafijaša s tv ekrana, i Superman naći će se u video igricama, dok će James Bond promijeniti izdavača nekoliko mjeseci prije premijere 21. filma, objavio je hollywoodski tisak.

Igrica adaptirana prema "Obitelji Soprano" preuzet će likove i glasove glumaca dugo najpopularnije serije američke kabelske televizije (izdavač THQ), ističe dnevnik Variety.

Za Supermana, prvi svjetski izdavač video igrica Electronic Arts (EA) izdat će najesen igricu "Supermanov povratak" prema petom filmu iz serije koji se u lipnju očekuje u kinodvoranama, nakon 19 godina pauze. "Čelični čovjek" već je bio junak nekoliko video igrica od 1994. godine.

Tajni agent 007 prelazi konkurentu Activision dok se "Casino Royale", 21. film iz serije, očekuje u studenom, piše Variety.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙