FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Farrell spriječio distribuciju video-snimke seksa

LOS ANGELES, 19. travnja 2006. (Hina/AP) - Glumac Colin Farrelll možedisati lakše - njegovi intimni dijelovi tijela ostat će i daljeskriveni od oka javnosti.
LOS ANGELES, 19. travnja 2006. (Hina/AP) - Glumac Colin Farrelll može disati lakše - njegovi intimni dijelovi tijela ostat će i dalje skriveni od oka javnosti.

Farrell i njegova bivša djevojka Nicole Narain postigli su prijateljsku nagodbu u pravnoj bici oko video-snimke seksa koju su snimili prije tri godine.

"Uklonili smo razlike i postigli dogovor. Uvjeti dogovora su tajna, a obje su strane zadovoljne", kazao je Narainin odvjetnik Leodis Matthews.

Prošli je mjesec sudac Elihu Berle odbio zahtjev Nicole Narain da se odbaci Farrelova tužba kojom je htio spriječiti distribuciju video-snimke.

Narain, Playboyeva zečica godine 2002. godine, pokušavala je pobiti Farrellovu tvrdnju da njihova 14-minutna snimka privatna. Umjesto toga inzistirala je da ima pravo na reprodukciju, prodaju i distribuciju snimke.

Bivši par sastao se s odvjetnicima u nedjelju i "cijeli su dan radili" dok nisu postigli dogovor.

Farrell, zvijezda "Aleksandra Makedonskog" i "Novog svijeta", tužio je Narain i još nekoliko osoba u srpnju kako bi zaustavio distribuciju snimke tvrdeći da bi mu to moglo naštetiti karijeri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙