FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Filipinka odrezala spolovilo svome poslodavcu

RIJAD, 2. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Saudijac, kojemu je spoloviloodrezala Filipinka braneći se od njegova seksualnog napada, spašen jespretnošću liječnika koji su mu prišili spolni organ, objavio jesaudijski list Okaz.
RIJAD, 2. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Saudijac, kojemu je spolovilo odrezala Filipinka braneći se od njegova seksualnog napada, spašen je spretnošću liječnika koji su mu prišili spolni organ, objavio je saudijski list Okaz.

Prema dnevniku, 38-godišnji poslodavac napao je svoju kućnu pomoćnicu dok mu je supruga spavala.

U obrani je služavka pobjegla u kuhinju i dograbila nož kao sredstvo kojim je napadača željela odvratiti od namjere. No kako u tome nije uspjela, odrezala mu je penis, piše list ne otkrivajući identitet protagonista.

Liječnici specijalne bolnice u Rijadu uspjeli su zaštiti spolni organ, i poslodavac se oporavlja u bolnici, a kućna pomoćnica je privedena na ispitivanje.

Organizacija za zaštitu ljudskih prava Human Rights Watch objavila je 2004. da su strani radnici u Saudijskoj Arabiji sustavno maltretirani i eksploatirani. Ultrakonzervativno saudijsko kraljevstvo pak odbacuje takve navode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙