FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka ministra Biškupića ekipi filma "Konjanik"

ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputioje danas u ime Ministarstva i svoje osobno ime iskrene čestitkeredatelju filma "Konjanik" Branku Ivandi i cijeloj filmskoj ekipi upovodu osvajanja dviju glavnih nagrada na međunarodnom filmskomfestivalu World Fest u Houstonu.
ZAGREB, 3. svibnja 2006. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputio je danas u ime Ministarstva i svoje osobno ime iskrene čestitke redatelju filma "Konjanik" Branku Ivandi i cijeloj filmskoj ekipi u povodu osvajanja dviju glavnih nagrada na međunarodnom filmskom festivalu World Fest u Houstonu.

"Nagrada za najbolji strani film, kao i nagrada žirija za najbolji povijesni film, izniman su uspjeh. Prestižnu nagradu, koja je i posebno priznanje za Vaš rad do sada, dobivali su mnogi uglednici svjetskog filma i raduje me što ste našli mjesto među imenima poput Stevena Spielberga, Olivera Stonea, Georgea Lucasa", ističe se u čestitki ministra Biškupića.

Navodi se kako je uspjeh "Konjanika" na međunarodnoj filmskoj sceni još je jedan dokaz visoke kvalitete hrvatskoga filma.

Ivandin "Konjanik" nagradu za najbolji strani film te nagradu žirija za najbolji igrani film u kategoriji povijesnog filma dobio je u konkurenciji 55 igranih filmova iz 37 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙