FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić čestitao Ivoni Juka na nagradi za najbolji dokumentarac

ZAGREB, 12. travnja 2006. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupićuputio je danas čestitku redateljici Ivoni Juka i produkcijskoj kući"Četiri film" na osvojenoj nagradi za najbolji dokumentarni film "Štosa sobom preko dana" na 6. festivalu srednjoeuropskog iistočnoeuropskog filma u Wiesbadenu.
ZAGREB, 12. travnja 2006. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputio je danas čestitku redateljici Ivoni Juka i produkcijskoj kući "Četiri film" na osvojenoj nagradi za najbolji dokumentarni film "Što sa sobom preko dana" na 6. festivalu srednjoeuropskog i istočnoeuropskog filma u Wiesbadenu.

Nagradu dodjeljuje Hertie Fondacija.

"U ime Ministarstva kulture i svoje osobno upućujem Vam iskrene čestitke na osvojenoj nagradi za najbolji dokumentarni film", kaže se čestitci.

Ministar Biškupić je izrazio zadovoljstvo što je u tom velikom uspjehu sudjelovalo i Ministarstvo kulture, a mladoj i perspektivnoj redateljici Ivoni Juka zaželio je uspješan nastavak daljnjeg djelovanja.

"Što sa sobom preko dana" prvi je dugometražni dokumentarni film Ivone Juke, a u Hrvatskoj će premijerno biti prikazan u sklopu Petnaestih dana hrvatskog filma, 25. travnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙