FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks čestitao Bertinottiju

ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je u subotu čestitku Faustu Bertinottiju koji jeizabran za predsjednika Zastupničkog doma talijanskoga parlamenta,priopćeno je iz Sabora.
ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je u subotu čestitku Faustu Bertinottiju koji je izabran za predsjednika Zastupničkog doma talijanskoga parlamenta, priopćeno je iz Sabora.

"Osobito mi je zadovoljstvo što Vam mogu u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora kao i u moje osobno ime uputiti iskrene čestitke povodom Vašeg imenovanja na položaj predsjednika Zastupničkog doma Talijanske Republike, te Vam poželjeti mnogo uspjeha u radu", kaže se u saborskom priopćenju.

"Susjedi i prijateljske zemlje, Talijanska Republika i Republika Hrvatska upućene su jedna na drugu, te vjerujem da bi intenzivnija i sadržajnija suradnja u parlamentarnim okvirima, kao važan aspekt ukupnih bilateralnih odnosa, mogla u znatnoj mjeri pridonijeti boljem razumijevanju i lakšem rješavanju pitanja od zajedničkog interesa. Na dijalog i dogovore u europskom duhu, uz odgovornost prema vlastitim biračima, svakako nas obvezuje i zajednička budućnost u Europskoj uniji", rekao je Šeks u čestitki Bertinottiju i izrazio nadu u "skori susret, u Hrvatskoj ili Italiji".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙