FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor o suradnji "3. maja" i Fakulteta strojarstva

RIJEKA, 27. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Brodograđevneindustrije "3. maj" i zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnjepotpisali su danas Sporazum o dugoročnoj suradnji i Ugovor odugoročnoj suradnji na području tehnologije zaštite od korozije.
RIJEKA, 27. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Brodograđevne industrije "3. maj" i zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje potpisali su danas Sporazum o dugoročnoj suradnji i Ugovor o dugoročnoj suradnji na području tehnologije zaštite od korozije.

Sporazumom o dugoročnoj suradnji uređena je suradnja u znanstvenom, stručnom i obrazovnom području, primjerice usavršavanju kadrova, uvođenju i razvoju novih tehnologija, modeliranju proizvodnih procesa, pružanju konzultantskih usluga, upravljanju kvalitetom, zaštiti okoliša ili zajedničkom nastupu na tržištu usluga.

Posebna pozornost bit će usmjerena na uključivanje studenata dodiplomskih i poslijediplomskih studija u proizvodnu praksu "3. maja" - u pripremi i izradi radova, stručnoj praksi i upoznavanju s proizvodno-tehnološkim procesom brodogradilišta.

Ugovorom o suradnji na području tehnologije zaštite od korozije posebno je uređena suradnja na znanstvenom, stručnom i obrazovnom području u zaštiti brodskih konstrukcija od korozije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙