FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: ugovor o sufinanciranju prijevoza studenata

SPLIT, 30. ožujka 2006. (Hina) - U splitskom Gradskom poglavarstvupotpisan je danas ugovor o sufinanciranju cijene javnoga gradskogprijevoza splitskim sveučilištarcima za 2006.
SPLIT, 30. ožujka 2006. (Hina) - U splitskom Gradskom poglavarstvu potpisan je danas ugovor o sufinanciranju cijene javnoga gradskog prijevoza splitskim sveučilištarcima za 2006.

Ugovor su potpisali ministar obrazovanja, znanosti i športa Dragan Primorac, gradonačelnik Zvonimir Puljić i rektor Ivan Pavić, u nazočnosti predsjednice Komisije Gradskog vijeća za suradnju s mladima Željane Kalaš te predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Ivana Peronje.

Potpora iznosi 47 posto mjesečne pokazne karte za prvu zonu koja inače stoji 100 kuna. Ministarstvo sudjeluje s 27 posto, grad s 15 i Sveučilište s pet posto. Pokazna karta prve zone za redovite studente koji borave u Splitu tako će od sada iznositi 53 kune.

Ministar Primorac istaknuo je kako je to još jedan način na koji se studentima želi novčano olakšati studiranje s ciljem da se općenito poveća razina obrazovanja u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙