FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin i Merkel o ekonomskim odnosima

ZAGREB/TOMSK, 26. travnja 2006. (Hina) - Ruski predsjednik VladimirPutin i njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu su u Tomskuzapočeli osmi po redu sastanak na vrhu Rusija-Njemačka razgovorom oekonomskim odosima dviju zemalja, izjavio je Putinov savjetnik SergejPrihodko, a prenosi agencija RIA-Novosti.
ZAGREB/TOMSK, 26. travnja 2006. (Hina) - Ruski predsjednik Vladimir Putin i njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu su u Tomsku započeli osmi po redu sastanak na vrhu Rusija-Njemačka razgovorom o ekonomskim odosima dviju zemalja, izjavio je Putinov savjetnik Sergej Prihodko, a prenosi agencija RIA-Novosti.

Merkel je u srijedu navečer doputovala u sibirski grad Tomsk, 2900 kilometara istočno od Moskve, i s Putinom sat vremena razgovarala u četiri oka na tamošnjem sveučilištu.

Službenih izjava za medije nije bilo, a Prihodko je rekao da su razgovori prvoga dana bili fokusirani na ekonomske odnose dviju zemalja.

U četvrtak će Putin i Merkel zajednički predsjedati gospodarskom forumu na kojem će sudjelovati predstavnici 60-ak najvećih ruskih i njemačkih kompanija.

Dvoje čelnika će sutra također razgovarati i o međunarodnim temama, poput stanja na Bliskom istoku i Balkanu te o iranskom nuklearnom pitanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙