FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija helikopterom protiv prometnih gužvi i prekršaja

ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Zbog veće sigurnosti i nesmetanogodvijanja prometa policija će tijekom turističke sezone prometnicenadzirati i pomoću helikoptera, priopćilo je danas Ministarstvounutarnjih poslova (MUP).
ZAGREB, 26. travnja 2006. (Hina) - Zbog veće sigurnosti i nesmetanog odvijanja prometa policija će tijekom turističke sezone prometnice nadzirati i pomoću helikoptera, priopćilo je danas Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Nadzor prometa iz zraka koristit će se u vrijeme prometnih špica koje su najčešće tijekom vikenda, blagdana i smjene turista, najavljuju u MUP-u. Posebno će se obratiti pažnja na vozače koji ugrožavaju sigurnost na cesti ili ometaju odvijanje prometa.

Policijska zračna izvidnica pratit će i zastoje u prometu i teže prometne nesreće kako bi se u slučaju stvaranja kolone vozila mogle poduzeti mjere za normalizaciju prometa.

Iz zraka će se nadzirati autoceste, posebice kod naplatnih kućica, većih čvorišta te tunelima Sveti Rok i Mala Kapela, zatim trajektna pristaništa te veća raskrižja državnih i drugih prometnica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙