FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zamjenik britanskoga premijera priznaje vezu s tajnicom

LONDON, 26. travnja 2006. (Hina/dpa) - John Prescott, zamjenikbritanskoga premijera i dugogodišnji suradnik Tonyja Blaira u srijeduje priznao dvogodišnju vezu s jednom od svojih tajnica.
LONDON, 26. travnja 2006. (Hina/dpa) - John Prescott, zamjenik britanskoga premijera i dugogodišnji suradnik Tonyja Blaira u srijedu je priznao dvogodišnju vezu s jednom od svojih tajnica.

Prescott (67) odao je svoju tajnu tabloidu The Mirror. Izrazio je žaljenje zbog veze s 43-godišnjom Tracy Temple. Veza je, prema njegovim riječima počela na božićnoj zabavi.

Prescottova žena Pauline, s kojom je u braku 44 godine "očajna" je zbog te vijesti, piše u novinama.

Partner Tracy Temple Barrie Williams, rekao je za novine: "Zlo mi je. Ne mogu vjerovati da žena kojom sam se htio oženiti spavala s Johnom Prescottom. Izdao me jedan od najmoćnijih ljudi Velike Britanije".

Prescott je nekadašnji sindikalac i na glasu kao grub. U predizbornoj kampanji 2001. jedan ga je prosvjednik gađao jajetom, a on ga je udario šakom.

Otkriće izvanbračne ljubavne veze događa se u trenutku kad su laburisti na mukama zbog skandala izazvanog puštanjem na slobodu više od tisuću stranaca koji su nakon odsluženja kazne morali biti deportirani u svoje zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙