FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 25. do 27. travnja

ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana biti promjenjive pa bi, osim za kratkotrajnogpoboljšanja u srijedu, meteoropati i kronični bolesnici mogli osjećatitegobe uzrokovane vremenom, izvijestio je danas Državnihidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 24. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti promjenjive pa bi, osim za kratkotrajnog poboljšanja u srijedu, meteoropati i kronični bolesnici mogli osjećati tegobe uzrokovane vremenom, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak prolazak oslabljene tople fronte u čitavoj će Hrvatskoj uzrokovati nepovoljne biometeorološke prilike. Kod meteoropata će se pojaviti glavobolja, a kod reumatičara bolovi. Tegobe bi mogli imati i kronični bolesnici s krvožilnim bolestima.

U srijedu prilike u čitavoj Hrvatskoj bit će povoljne pa većina ljudi ne bi trebala imati poteškoća uzrokovanih vremenom. Poteškoće se ne očekuju niti kod kroničnih bolesnika.

U četvrtak biometeorološke prilike u čitavoj će Hrvatskoj biti razmjerno nepovoljne. Kod meteoropata su moguće glavobolja i razdražljivost. Tegobe se mogu pojaviti i kod kroničnih bolesnika s krvožilnim bolestima, a uz zahlađenje i kod astmatičara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙