FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 11. do 13. travnja

ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebujoš će sutra biti nepovoljna a od srijede će se poboljšati i pozitivnoutjecati na raspoloženje ljudi, izvijestio je danas Zavod za javnozdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 10. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu još će sutra biti nepovoljna a od srijede će se poboljšati i pozitivno utjecati na raspoloženje ljudi, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu kod osjetljivih osoba uzrokovati prolaznu glavobolju, slabije raspoloženje i subjektivni osjećaj umora. Kronični srčani i reumatski bolesnici mogu imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima ne preporuča se izlaganje tjelesnom naporu. Svim kroničnim bolesnicima savjetuje se redovito uzimanje lijekova. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom peluda breze i graba.

U srijedu će povoljna situacija pozitivno utjecati na raspoloženje. Svim kroničnim bolesnicima savjetuje se da redovito uzimaju lijekove i iskoriste lijepo vrijeme za šetnje. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom peluda breze i graba.

U četvrtak povoljna bioprognoza i dalje će pozitivno utjecati na raspoloženje. Svim kroničnim bolesnicima savjetuje se redovito uzimanje lijekova i korištenje lijepog vremena za šetnje. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom peluda breze i graba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙