FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 14. do 18. travnja

ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebupreko uskrsnih će blagdana biti promjenjiva, s pogoršanjem prekosubote, nedjelje i ponedjeljka koje osjetljivim ljudima može donijetislabije raspoloženje i glavobolju, izvijestio je danas Zavod za javnozdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 13. travnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu preko uskrsnih će blagdana biti promjenjiva, s pogoršanjem preko subote, nedjelje i ponedjeljka koje osjetljivim ljudima može donijeti slabije raspoloženje i glavobolju, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će situacija biti povoljna što će se povoljno odraziti na raspoloženje i san. Kroničnim bolesnicima savjetuje se da povoljno vrijeme iskoriste za lagane šetnje i redovito uzimaju lijekove. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom alergogenog peluda breze.

U subotu, nedjelju i ponedjeljak bit će razdoblje relativno nepovoljne bioprognoze. Kod osjetljivih osoba mogući su osjećaj pojačanog dnevnog zamora, neraspoloženje i glavobolja. Kronični plućni i reumatski bolesnici neka se ne izlažu tjelesnom naporu i redovito uzimaju lijekove. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom alergogenog peluda breze.

U utorak situacija će biti relativno povoljna što će pozitivno utjecati na raspoloženje i san ljudi. Kroničnim bolesnicima savjetuje se da smanje opterećenje tijela i redovito uzimaju lijekove. Koncentracija peluda drveća u zraku bit će visoka s dominacijom alergogenog peluda breze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙