FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ravnatelj brodske bolnice u ostavci kod ministra Ljubičića

SLAVONSKI BROD, 21. travnja 2006. (Hina) - Sljedeći tjedan brodsku Općubolnicu "Dr. Josipa Benčevića" posjetit će stručna skupinaMinistarstva zdravstva i još jednom analizirati stanje u tojzdravstvenoj ustanovi, doznaje se od ravnatelja te bolnice u ostavciDavorina Đanića koji se danas u Zagrebu sastao s ministrom NevenomLjubičićem.
SLAVONSKI BROD, 21. travnja 2006. (Hina) - Sljedeći tjedan brodsku Opću bolnicu "Dr. Josipa Benčevića" posjetit će stručna skupina Ministarstva zdravstva i još jednom analizirati stanje u toj zdravstvenoj ustanovi, doznaje se od ravnatelja te bolnice u ostavci Davorina Đanića koji se danas u Zagrebu sastao s ministrom Nevenom Ljubičićem.

Nakon što je jučer šest članova Uprave brodske Opće bolnice dalo neopozive ostavke na svoje dužnosti, ravnatelj u ostavci Đanić danas se u Ministarstvu sastao s ministrom Ljubičićem.

Nakon povratka u Slavonski Brod dr. Đanić je rekao i da se Uprava odlučila na ostavke jer su procijenili kako u novim odnosima i pravilima donesenim na državnoj razini ne će moći zadovoljiti dosegnute visoke standarde u liječenju pacijenata, izobrazbi kadrova i obnavljanju medicinske opreme.

Državno povjerenstvo za praćenje rada bolnica od njih je zatražilo da ove godine troškove smanje za sedam milijuna kuna u usporedbi s prošlogodišnjima.

(Hina) xvruz yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙