FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 22. travnja

ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja Opće servisa vijesti (OSV) Hrvatska.
ZAGREB, 21. travnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja Opće servisa vijesti (OSV) Hrvatska.

SENJ - Na prigodnoj svečanosti u rad će biti pušten gradski kanalizacijski sustav u Senju. Svečanosti će nazočiti predsjednik Vlade Ivo Sanader koji će, kako je najavljeno, održati govor (Splitska 2 u 12 sati)

ZAGREB- Konferencija za novinare po završetku Središnjeg vijeća HSLS-a na kojoj će govoriti predsjednica stranke Đurđa Adlešić (Trg N. Šubića Zrinskog 17 u 12,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS) u povodu održavanja Središnjeg odbora stranke. Na konferenciji će govoriti predsjednica stranke Vesna Pusić i predsjednik Središnjeg odbora Radimir Čačić (Kaptol 27 u 10,30 sati)

VELA LUKA - Svečano krštenje i porinuće broda Hrvatske ratne mornarice LM-51 "Korčula" u nazočnosti izaslanstva Ministarstva obrane na čelu s ministrom Berislavom Rončevićem i izaslanstva Glavnog stožera na čelu s načelnikom generalom zbora Josipom Lucićem. Ministar Rončević bit će kum novome brodu (organizirani prijevoz za novinare s polaskom iz ZB Divulje u 9,30 sati)

SPLIT - Dodjela nagrade Dana hrvatske knjige "Judita", "Davidas" i "Slavić" (Zavod za znanstveni i umjetnički rad HAZU, Trg braće Radića 7 u 18,30 sati)

OSIJEK - Središnja svečanost dodjele diskografske nagrade "Porin". Nagrada će se dodjeljivati u ukupno 38 kategorija. Posebna nagrada za životno djelo posthumno će se dodijeliti Dragi Britviću, dok će posebnog "Porina" za ukupan doprinos hrvatskoj glazbenoj kulturi, hrvatskoj zabavnoj glazbi te vrjednovanju narodne glazbe u hrvatskoj kulturi dobiti Tomislav Neralić, Gabi Novak i Ljubo Stipišić Dalmata. (Sportska dvorana "Zrinjevac" u 20 sati)

ZAGREB - Udruga građana "Sveti Luka", koja okuplja ljude podrijetlom iz Jajca i jajačkog kraja, organizira simpozij povodom 590. godina od smrti velikog vojvode bosanskog kraljevstva i hercega splitskog Hrvoja Vukčića Hrvatinića, utemeljitelja grada Jajca. Suorganizator simpozija je Matica hrvatska (Starogradska vijećnica u 9 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Novovjekovna država Crna Gora - stvaranje, razvoj i iskušenja" autora Mijata Šukovića (Novinarski dom, Perkovčeva 2 u 17 sati)

Dežurni urednici:

ujutro: Dubravka Dadić

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙