FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavak "Da Vincijevog koda" će kasniti

LONDON, 21. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Nastavak svjetskogbestsellera "Da Vincijevog koda" Dana Browna neće biti dovršen dokraja godine, kao što se očekivalo, priopćio je u petak njegovizdavač.
LONDON, 21. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Nastavak svjetskog bestsellera "Da Vincijevog koda" Dana Browna neće biti dovršen do kraja godine, kao što se očekivalo, priopćio je u petak njegov izdavač.

"Ne znamo kad stiže, ali ove godine nije u planu", rekao je Larry Finlan, izvršni direktor Transworld Publishers, londonskog ogranka izdavačke kuće Random House.

"U jednom trenutku smo se nadali da bi to moglo biti u listopadu ili studenome, ali sad se realnim čini 2007. godina", dodao je.

Knjiga, čiji se naslov i zaplet drže u jednakoj tajnosti kao i vjerske sekte o kojima Brown piše, nije dovršena, dijelom i zbog medijski vrlo eksponiranog sudskog postupka oko tužbe o plagijatu te publiciteta koji prati skorašnji početak distribucije filmske adaptacije "Da Vincijevog koda" s Tomom Hanksom i Jeanom Renoom u glavnim ulogama.

Zasad se ni Dan Brown ni njegov newyorški izdavač nisu oglasili glede razloga za kašnjenje nove knjige.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙