FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drava i Dunav i dalje u laganom opadanju

Osijek-poplaveDrava i Dunav i dalje u laganom opadanjuOSIJEK, 19. travnja 2006.(Hina) - Vodostaj Drave kod Osijeka i Dunavakod Batine i dalje je u laganom opadanju, u Osječko-baranjskojžupaniji na snazi su redovne mjere obrane od poplave, a u petak seočekuje za Dravu kod Osijeka ukidanje redovnih mjera obrane odpoplave.
OSIJEK, 19. travnja 2006.(Hina) - Vodostaj Drave kod Osijeka i Dunava kod Batine i dalje je u laganom opadanju, u Osječko-baranjskoj županiji na snazi su redovne mjere obrane od poplave, a u petak se očekuje za Dravu kod Osijeka ukidanje redovnih mjera obrane od poplave.

Prema riječima Ivice Nađa iz Hrvatskih voda Osijek i zamjenika rukovoditelja Obrane od poplave za Osječko-baranjsku županiju, branjeni nasip na 15. kilometru kod Bilja je stabilan, kao i svi ostali branjeni nasipi u Osječko-baranjskoj županiji.

Vodostaj Drave kod Osijeka jutros u 7 sati iznosio je plus 370 centimetara, a najviši je proteklog tjedna iznosio plus 503 centimetra. Dunav kod Batine danas ujutro bio je plus 597 centimetara, a najviši prošlotjedni je iznosio plus 670, kazao je Nađ.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙