FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

18. travnja u Moskvi sastanak stalnih članica VS UN-a i Njemačke

NEW YORK, 12. travnja 2006. (Hina/AFP) - Pet stalnih članica Vijećasigurnosti Ujedinjenih naroda i Njemačka sastat će se 18. travnja uMoskvi na razini političkih direktora i razgovarati o iranskomnuklearnom programu, objavio je u srijedu veleposlanik Kine pri UN-uWang Guangya.
NEW YORK, 12. travnja 2006. (Hina/AFP) - Pet stalnih članica Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda i Njemačka sastat će se 18. travnja u Moskvi na razini političkih direktora i razgovarati o iranskom nuklearnom programu, objavio je u srijedu veleposlanik Kine pri UN-u Wang Guangya.

"Moja me prijestolnica izvijestila da ćemo poslati pomoćnika ministra 18. travnja" da razgovara s kolegama iz stalnih članica Vijeća sigurnosti (uz Kinu tu su Sjedinjene Države, Francuska, Velika Britanija, Rusija) te s kolegom iz Njemačke o iranskom pitanju, rekao je Wang novinarima.

Najava sastanka slijedila je nakon što je Iran u utorak objavio da je počeo obogaćivanje urana čime se suprotstavio ranijoj predsjedničkoj izjavi Vijeća sigurnosti UN-a koja

ga je pozvala da obustavi taj program.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙