FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski show-business: Kidman prošle godine zaradila najviše

SYDNEY , 12. travnja 2006. (Hina/dpa) - Australska glumica i OscarovkaNicole Kidman i country pjevač Keith Urban, za koje se nagađa da suviše od dobrih prijatelja, kako sami tvrde, najbogatiji su pojedinci usvijetu australskog show-businessa, izvijestio je u srijedu poslovničasopis BRW.
SYDNEY , 12. travnja 2006. (Hina/dpa) - Australska glumica i Oscarovka Nicole Kidman i country pjevač Keith Urban, za koje se nagađa da su više od dobrih prijatelja, kako sami tvrde, najbogatiji su pojedinci u svijetu australskog show-businessa, izvijestio je u srijedu poslovni časopis BRW.

38-godišnja Kidman prošle je godine zaradila 22 milijuna australskih dolara, a Urban oko 20 milijuna australskih dolara. Nagađa se da bi se Nicole i Urban, koji žive u SAD-u, ona u Los Angelesu, a glumac u Nashvilleu mogli zaručiti.

Zaradu u iznosu od 50 milijuna australskih dolara postigla je dječja australska grupa The Wiggles, a veterani rocka AC/DC kući su donijeli 25 milijuna australskih dolara. Pjevačica Kylie Minogue šesta je na rang listi, a iza nje glumci Eric Bana, Naomi Watts i Geofrey Rush.

Oskarovac Russel Crowe prošle je godine zaradio samo 5 milijuna australskih dolara, u odnosu na 27 koliko ih je zaradio 2004, izvijestio je australski poslovni časopis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙