FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA2194: "Nagrada SEI-a porečkoj...."

ZAGREB/TRST, 11. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, radai poduzetništva izvijestilo je kako je u svom priopćenju o sastankuRadne skupine za malo i srednje poduzetništvo u okviru SEI-a pogrešnonavelo ime predstavnik ministarstva na tom sastanku.

Ispravak vijesti br. 2194

Nagrada SEI-a porečkoj tvrtki "Ekološki inženjering"

ZAGREB/TRST, 11. travnja 2006. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva izvijestilo je kako je u svom priopćenju o sastanku Radne skupine za malo i srednje poduzetništvo u okviru SEI-a pogrešno navelo ime predstavnik ministarstva na tom sastanku.

Stoga molimo korisnike da u vijesti HNA2194, objavljenoj pod naslovom "Nagrada SEI-a porečkoj tvrtki 'Ekološki inženjering'" u petom odlomku umjesto pomoćnika ministra za međunarodne gospodarske odnose u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Igora Lučića, navedu kako je na tom sastanku sudjelovala načelnica Odjela za međunarodne institucije u Upravi za međunarodne odnose Dragica Karaić.

Ispravljena vijest tako glasi:

NAGRADA SEI-A POREČKOJ TVRTKI "EKOLOŠKI INŽENJERING"

ZAGREB/TRST, 11. travnja (Hina) - U sklopu sastanka Radne grupe za malo i srednje poduzetništvo u okviru Srednjoeuropske inicijative (SEI), koji se održava u Trstu, danas su predstavljeni rezultati SEI-ovog Natječaja za inovativna mala i srednja poduzeća koji je objavljen u listopadu 2005. godine, a u sklopu kojeg je jednu od pet ravnopravnih nagrada za najbolja inovativna poduzeća dobila tvrtka 'Ekološki inženjering' iz Poreča.

SEI je dodijelio novčanu nagradu u iznosu 20 tisuća eura koja se treba iskoristiti tijekom godine dana u svrhu edukacije i nabave opreme, a 'Ekološkom inženjeringu' je nagradu dodijeljena u konkurenciji 66 natjecatelja iz 10 zemalja članica SEI-a.

Svečana dodjela nagrada bit će održana također u Trstu, 23. lipnja ove godine, i to u okviru Godišnje konferencije o suradnji zemalja članica SEI-a.

'Ekološki inženjering' je tvrtka koja se bavi istraživanjem i razvojem iz područja biotehnologije i ekologije, a koja se koristila i sredstva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) iz Projekta 'Inovacije i novi proizvod' za 2005. godinu, i to za razvoj novog tehnološkog postupka iz područja biotehnologije, izvijestili su iz tog ministarstva.

Uz predstavljanje rezultata ovog natječaja, na sastanku, koji se održavao 10. i 11. travnja u Trstu, a na kojem je sudjelovala i NAČELNICA ODJELA ZA MEĐUNARODNE INSTITUCIJE U UPRAVI ZA MEĐUNARODNE ODNOSE DRAGICA KARAIĆ, raspravljalo se i o Planu aktivnosti Radne grupe za period od 2007. do 2009. godine.

Također, bilo je riječi i o zajedničkom projektu SEI-a 'Interaktivna baza podataka za poduzeća i asocijacije - IDEA', koji upravo kreće u implementaciju.

Cilj tog projekta je izrada tehnološke platforme i web portala koji će uključivati sveobuhvatan pregled važnih institucija i asocijacija za potporu malom i srednjem poduzetništvu u zemljama članicama koji će biti izuzetno koristan alat za poduzetnike i strane investitore.

Srednjoeuropska inicijativa (SEI) međudržavna je regionalna asocijacija utemeljena 1992. godine koja danas okuplja sedamnaest zemalja članica - Albaniju, Austriju, Bjelorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Češku, Hrvatsku, Italiju, Mađarsku, Makedoniju, Moldovu, Poljsku, Rumunjsku, Slovačku, Sloveniju, Srbiju i Crnu Goru i Ukrajinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙