FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sudac otpušten nakon što je priznao da se druži s patuljcima

MANILA, 7. travnja 2006. (Hina/dpa) - Filipinski sudac Florentino Florodobio je otkaz nakon što je priznao da su mu prijatelji patuljci teda, zahvaljujući svojim posebnim psihičkim moćima, u pauzama sudskihprocesa održava seanse iscjeljenja, izvijestili su u petak sudskiizvori.
MANILA, 7. travnja 2006. (Hina/dpa) - Filipinski sudac Florentino Floro dobio je otkaz nakon što je priznao da su mu prijatelji patuljci te da, zahvaljujući svojim posebnim psihičkim moćima, u pauzama sudskih procesa održava seanse iscjeljenja, izvijestili su u petak sudski izvori.

Članovi Vrhovnog suda jednoglasno su donijeli odluku o udaljavanju Flora s njegove dužnosti predsjedavajućeg suda u gradu Malabonu blizu Manile, ocijenivši da je mentalno nesposoban obavljati svoje sudačke dužnosti.

Floro je u svojem iskazu pred Sudom kazao kako ima nekoliko prijatelja patuljaka. Naveo je i njihova imena - Armand, Luis i Angel, te je rekao kako u pauzama sudskih procesa održava uspješne seanse iscjeljenja. Također je izjavio da je obdaren posebnim psihičkim moćima koje mu omogućuju da ublaži bol te liječi određene bolesti.

U objašnjenju Vrhovnog suda stoji kako je nakon pretraga obavljenih u jednoj klinici ustanovljeno da sudac pati od psihoze te da nije u stanju obavljati dosadašnje dužnosti.

Unatoč tomu što Floro više ne smije obavljati sudačke dužnosti, Vrhovni sud je odlučio ne lišiti ga prava na obavljanje odvjetničke prakse.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙