FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: SAD pozdravljaju oduzimanje državljanstva islamskim ekstremistima

MOSTAR, 7. travnja 2006. (Hina) - Pomoćnik američkoga državnog tajnikaza europska i euroatlantska pitanja Daniel Fried izrazio jezadovoljstvo jer su bosanskohercegovačke vlasti nedavno poduzelekorake oduzimanja državljanstva islamskim ekstremistima, a koja sudobili u suprotnosti s bosanskohercegovačkim zakonima.
MOSTAR, 7. travnja 2006. (Hina) - Pomoćnik američkoga državnog tajnika za europska i euroatlantska pitanja Daniel Fried izrazio je zadovoljstvo jer su bosanskohercegovačke vlasti nedavno poduzele korake oduzimanja državljanstva islamskim ekstremistima, a koja su dobili u suprotnosti s bosanskohercegovačkim zakonima.

Fried je to rekao za bosanskohercegovačku redakciju Glasa Amerike koju je u četvrtak kasno navečer izravno reemitirala lokalna hrvatska televizija Oscar u Mostaru.

"U ratu u BiH bilo je znatnog udjela islamskih boraca, odnosno 'džihadista' i neki su tamo i ostali, a oni jesu potencijalni problem", rekao je Fried.

Taj problem, po njegovim riječima, nije prioritetan za Sjedinjene Američke Države, ali ga se mora nadzirati jer u BiH još u dovoljnoj mjeri nisu razvijene upravne institucije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙