FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

American Express opet u Bosni i Hercegovini

SARAJEVO, 5. travnja 2006. (Hina/Dpa) - Predstavnici kartičarske tvrtkeAmerican Express početkom tjedna najavili su povratak svojih kreditnihkartica na tržište Bosne i Hercegovine.
SARAJEVO, 5. travnja 2006. (Hina/Dpa) - Predstavnici kartičarske tvrtke American Express početkom tjedna najavili su povratak svojih kreditnih kartica na tržište Bosne i Hercegovine.

Tvrtka Centurion financial services (CFU) sa sjedištem u Sarajevu ističe kako će bosanskim građanima biti omogućeno da apliciraju za zelenu ili zlatnu American Express kreditnu karticu.

Više od 8.000 bosanskih građana koristilo je Amex kartice prije rata, koji je trajao od 1992. do 1995., zbog kojega je ta kartičarska tvrtka prestala poslovati u toj zemlji.

Nedavno provedene ankete pokazale su da je u posljednjih nekoliko godina došlo do znatnog porasta interesa za plastičnim novcem. Ispitivanje Centra za istraživanje tržišta, bosanskog ogranka "Growth for knowledge" pokazalo je da se svaki peti građanin od njih ukupno četiri milijuna iznad 15 godina starosti koristi nekom kreditnom karticom .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙