FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelci kratko zadržali ministra u Hamasovoj vladi

RAMALLAH, 6. travnja 2006. (Hina/AP) - Izraelska granična policija učetvrtak je kratko zadržala ministra u palestinskoj vladi, što je prviput da Izrael drži u zatvoru člana Hamasove vlade.
RAMALLAH, 6. travnja 2006. (Hina/AP) - Izraelska granična policija u četvrtak je kratko zadržala ministra u palestinskoj vladi, što je prvi put da Izrael drži u zatvoru člana Hamasove vlade.

Haled Abu Arafa, ministar za pitanje Jeruzalema, zadržan je više od pet sati, zajedno sa svojim osobnim čuvarom, pošto je uhićen dok je išao u Izzariju, predgrađe Jeruzalema na Zapadnoj obali.

Izraelska žandarmerija zaustavila je njegovo vozilo na kontrolnoj točki na ulazu u Izzariju, rekao je Arafa za Associated Press.

Budući da nije htio izaći iz vozila, policija ga je nasilu izvukla, kazao je, dodavši da su ga držali u brodskom kontejneru prije nego su ga sproveli u policijsku postaju.

"To je pokušaj izraelske vlade da sruši novu palestinsku vladu i da nas onemogući u pružanju usluga našemu narodu", rekao je Abu Arafa žaleći se na grubo postupanje Izraelaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙