FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dr. Sanader na predizbornom skupu u Dubrovniku

DUBROVNIK, , 4. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader istaknuo je večeras na predizbornom skupu u Dubrovniku kako je siguranda će lista HDZ-a i HSLS-a odnijeti uvjerljivu pobjedu na izvanrednimizborima za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije, što ćeomogućiti još brži i veći napredak najjužnije hrvatske županije.
DUBROVNIK, , 4. travnja 2006. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader istaknuo je večeras na predizbornom skupu u Dubrovniku kako je siguran da će lista HDZ-a i HSLS-a odnijeti uvjerljivu pobjedu na izvanrednim izborima za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije, što će omogućiti još brži i veći napredak najjužnije hrvatske županije.

Dodao je, kako je njemu i svim članovima hrvatske Vlade cilj sve hrvatske krajeve ravnomjerno razvijati, jer, rekao je, Hrvatska je jaka, koliko je jak Dubrovnik, Vukovar, Gospić i drugi njezini krajevi.

Stoga je, istaknuo je dr. Sanader, i današnje otvaranje pristaništa u Prapratnom na Pelješcu još jedan dokaz bržega povezivanja i razvoja Dubrovačko-neretvanske županije.

Novo pristanište za trajekte omogućuje najkraćom vezom povezivanje poluotoka Pelješca s otokom Mljetom.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Ivo Sanader naglasio je da Vlada stoji iza projekta mosta Pelješac - kopno, te se zapitao postoji li itko tko je protiv mosta, osim iz, kako je rekao, politikantskih razloga.

Komentirajući situaciju u luci Ploče, premijer Sanader je kazao da stručna skupina Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka radi na novom sporazumu, po kojemu će Bosna i Hercegovina imati povlašteni status, ali suverenitet ne može biti upitan što je vodstvo u Bosni i Hercegovini i prihvatilo.

Uz predsjednika HDZ-a dr. Ivu Sanadera, te kandidate s liste HDZ-a i HSLS-a okupljenima su se na skupu u kazalištu "Marina Držića" obratili zamjenica predsjednika stranke i potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, članovi Predsjedništva stranke - ministar mora turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta, potpredsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙