FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospodarska suradnja s Japanom

ZAGREB, 4. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Agencije za promicanjeizvoza i ulaganja na čelu sa ravnateljem Željkom Kirinčićem boravili su od 1. do 4. travnja u posjetu Japanu, gdje su razgovarali ounapređenju hrvatsko-japanske gospodarske suradnje, izviješteno je izAgencije.
ZAGREB, 4. travnja 2006. (Hina) - Predstavnici Agencije za promicanje izvoza i ulaganja na čelu sa ravnateljem Željkom Kirinčićem boravili su od 1. do 4. travnja u posjetu Japanu, gdje su razgovarali o unapređenju hrvatsko-japanske gospodarske suradnje, izviješteno je iz Agencije.

Tijekom boravka u Tokiju vođeni su razgovori s predstavnicima japanskih financijskih institucija, državnih agencija te predstavnicima tvrtki koje su već aktivne na hrvatskom tržištu kao i onima zainteresiranima za gospodarsku suradnju s Hrvatskom. Dogovoreni su oblici daljnje suradnje.

Posjet je organiziran u suradnji sa Veleposlanstvom RH u Japanu i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Hrvatske je u 2005. u Japan izvezla roba u vrijednosti od 39,8 milijuna dolara, što je smanjenje za gotovo 30 posto u odnosu na godinu prije. Istodobno je lani iz Japana u Hrvatsku uvezeno roba za 273 milijuna dolara, uz smanjenje uvoza za 2,6 posto u odnosu na 2004.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙